Diensten

Geef uw interieur het cachet dat het verdient! Wij stemmen uw behang, vlies en verfkleuren perfect op elkaar af. We toveren met decoratieve technieken, kleuradvies en materialen.

Het resultaat? Uw binnenschilderwerk harmonieert perfect met uw woon- en interieurstijl. Het zet uw persoonlijkheid gepast in de verf. Reken bovendien op onze expertise voor een grondige kleurstudie en -advies.

Uw vakman maakt gegarandeerd het verschil!

Het gebruik van behangpapier is weer volop in de mode. U kan de juiste sfeer bekomen door bijvoorbeeld verf en behang te combineren.

Behang doet muren spreken en kan een sfeer scheppen die kan gaan van klassiek tot zéér trendy.

Bij ons vindt U steeds de nieuwste collecties van behang en wij zorgen voor een professionele plaatsing!

U zoekt de ideale vloerbekleding voor uw woning of zaak? Oké, die is afhankelijk van uw smaak en uw interieur maar ook van de gewoonten van de bewoners of bezoekers. Bij ME Paint kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod.

ME Paint helpt u bij het maken van de beste keuze voor uw vloerbekleding: vinyl, vast tapijt, laminaat en parket worden door ons professioneel geplaatst. Wij houden daarbij rekening met de rest van uw interieur.

Ramen zijn de ogen van uw woning!

De opmaak van de ramen, met gordijnen, overgordijnen of rolgordijnen, bepaalt mee de uitstraling en de sfeer van uw woning.

In ons advies houden we rekening met uw interieur, uw persoonlijke smaak en uw budget.

Perfect plamuurwerk is noodzakelijk om wanden en muren ook perfect te kunnen schilderen.

Op slecht plamuurwerk is het zelfs voor de beste schilder met de duurste verf onmogelijk om een mooi resultaat neer te zetten.

ME Paint zoekt voor elke klant en voor elk budget naar de beste oplossing.